Никога не казвайте това на един мъж!

Ти лайф за Лекува

Най-вредните думи са тези, които идват със захарно покритие. 

ne kazva na majЖените сме достатъчно умни и умеем да прикриваме грубостта си. Но има неща, които понякога казваме без да осъзнаваме, че могат да засегнат мъжа до нас. Така че внимавайте преди да произнесете някои от тях. Тук ще прочетете за някои от тези неща, които един мъж не иска никога да чуе!

1. Ти си най-добрият човек, който някога съм срещала през целия ми живот

Това не изглежда грешно изобщо, нали? Но не е наред във всяко едно отношение. Оценявайки един човек е едно, но да го поставяте на пиедестал, съвсем друго. Да кажете това може да означава, че той ще ви възприема като даденост и няма да намира смисъл да се старае за нещо пред вас. По-добре би било: „Има много малко хора като теб!“.

2. Аз обещах, че ще пазя тайна, но …

Преди всичко да нарушавате обещание и да издадете тайната на човек въобще не е редно. След това той никога няма повече да ви има доверие.

3. Ти никога не можеш да бъдеш като баща ми

О, Боже, той не иска да бъде баща ви. Всеки човек е специален по свой собствен начин и вие трябва да му позволите да бъде себе си. Баща ви може да е прекрасен човек, но това не означава, че трябва да сравнявате всеки човек с него.

4. Мисля, че бившата ти е уличница

Да кажете нещо подобно очевидно означава, че вие сте много несигурен човек и често мъжете ви отблъскват! Дори той да няма никаква симпатия вече към бившата си, това не означава, че би искал да слуша вашия сарказъм. Може много дълбоко да се терзаете от разни бивши, но никога не го показвайте! Вие сте над тези дребнави неща, особено когато той сега е с вас!

5. Ти си задник

Не злоупотребявайте! Когато се шегувате може да си позволите някои волности, но да продължавате да се държите с него неуважително – бъдете сигурна, той никога няма да го забрави. Как се отнасяте към някого в най-лошите си настроения говори много за вас. Мъжете са чувствителни към такива неща, дори и да не го показват.

6. Приятелят ти е очарователен

Дори ако сте пияна, той никога няма да бъде в състояние да ви прости, че казвате нещо подобно. Тази фраза може да го накара да се чувства несигурен в приятеля си и във вас.

 

10 съвета как да впечатлите един мъж

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар