Определяне на личното магическо число, според фън шуй

Ти лайф за Лекува

За да придобием цялостна картина, необходимо е да открием как човек се включва в дадената схема.

FENG-shui-22Всяка личност се асоциира с определено „магическо“ число, което я прави способна да заеме мястото, което е най-благоприятно за нея. Преди да намерим числото си, трябва да проверим знака си според китайската година от таблицата за животинските знаци. Възможно е да вземаме знака на предната година, ако сме родени в началото, преди настъпването на новата китайска година.

За определяне на личното ви или магическо число направете справка при фън шуй специалист-консултант, за да сте сигурни в изчисленията. Някои казват, че се събират всички цифри на годината на раждане, а други препоръчват да се събират само последните две цифри, като за 21 век също има особености.

ВАЖНО! В математиката от 0 до 9 се наричат цифри, а числата се състоят от цифри – двуцифрени, трицифрени и т.н. Това условие не се спазва в нумерологията или във фън шуй и цифрите се наричат числа.

След като определите личното си магическо число, можете да намерите във фън шуй къде и кога бихте се чувствали най-добре от гледна точка на енергия, посоки и др.

МАГИЧЕСКИТЕ ЧИСЛА-1

 

 

 

 

 

Използване на магическите числа

Някои консултанти по фън шуй използват само „мъжките“, или ян числа за изчисленията си. Други си служат и с „мъжките“, и с „женските“ числа, т.е. ин. Има и такива, които съдят по ин числата за вътрешното аз, докато ян числата са свързани с представата, която даден човек създава у околните. Традиционните мъжки и женски стереотипи вече не се приемат като норма. Съвременните мъже и жени, чиито социални роли не са така строго разграничени, притежават едновременно ин и ян характеристики.

 

 

 

 

 

Таблица за енергията на числата

 

Посоката изток-запад

Хората се чувстват по-добре в едни посоки, отколкото в други. Могат да се разделят на две групи – източна и западна. Тези, които попадат в източната група, трябва да живеят в къщи с изглед на изток, онези от западната група е желателно да избират домове със западно изложение. Ако не можете да си осигурите подходящото за вас изложение, поне поставете леглото и стола си, където предимно седите, в благоприятната посока. Посоката, в която гледа дадена къща, се определя от разположението на входа й – Устата на чи.

Вижте кои групи цифри на кои посоки съответстват:

ИЗТОЧНА група са цифрите 1,3, 4, 9 – съответстват на посоките север, изток,югоизток, юг.

ЗАПАДНА група са цифрите 2, 5, 6, 7, 8 и съответстват на посоките югозапад, северозапад,запад, североизток, център.

Веднъж след като сте определили магическото си число, ще знаете в коя група попадате и коя посока е подходяща за Вас и за Вашия дом.

 

Как да си направите нумерологичен хороскоп?

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар