Ума Търман засенчи принцесата на Дания

Ти лайф за Лекува

Истинска дива трябва да се представя добре винаги и навсякъде

uma Например, актрисата Ума Търман винаги блести при социални събития, независимо от съдебния спор с бившия си приятел. Преди дни холивудската звезда се появи на церемонията по връчването на наградите „Бамби“ в Берлин и изглеждаше толкова зашеметяваща, че засенчи всички други звезди и дори принцесата на Дания.

На червения килим Ума се появи в стилна черна рокля, елече от Atelier Versace и с изискан диамантени бижута. Актрисата изглеждаше красива както винаги. Тя беше щастлива да си взаимодейства с феновете и си позволи да пофлиртува с фотографите – многозначително се поклони ниско, като получи статуетка в ръцете си.

Търман получи награда за дългогодишен и значителен принос в развитието на киното. Тя прие много емоционално наградата и това накара другите гости да останат малко в сянка. Между другото, сред гостите на церемонията бяха топмоделът Тони Гарн, принцеса Мери от Дания. ПевицатаАриана Гранде спечели титлата „Най-добър дебют“, а бандата U2 беше отличена като „Най-добър международен музикант „.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар