Ползва ли той тайно вашата козметика?

Замисляли ли сте се колко често купувате шампоан или балсам за косата си?

мъж козметика
А напоследък случва ли се още по-често да се отбивате в магазина за нова опаковка? Може би е време да поговорите с половинката. Възможно е да е открил причината за блясъка в косите ви и тайничко да ползва вашите продукти.

Не изпадайте в паника, не е само той. Според статистиката почти всеки трети мъж е посягал към бюти шкафа на нежната си половинка. Някои представители на силния пол дори признават, че го правят доста често.

Може и да ви се вижда странно, но преди да се почувствате ограбени и да подложите мъжествеността им на съмнение, поровете се в причините и проявете нужното разбиране.

Дамската козметика е далеч по-специализирана за различните типове коса или кожа и специфичните им нужди. Мъжкият асортимент обикновено не блести с особено разнообразие, още по-малко с аромати. Допуснете, че не всеки мъж има пърхут и не е влюбен в аромата, сходен с този на блокчето за тоалетната.

Мъжете са отчайващо безпомощни пред рафта с козметика в магазина. Често не са наясно с проблема на косата или скалпа и трудно правят правилния избор на продукт. И затова експериментират с наличния асортимент в банята.

Суетни са и се стараят уж заради вас. Всеки мъж, който полага грижи за външния си вид и добрата хигиена, се радва на повече внимание. Не си мислете, че на мъжете това не им е ясно и не знаят как да го използват. Освен това не всички господа са безразлични пред дилемата косата им да е на пипане като миналогодишна слама или като кадифе, пише списание „За жената“.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар