Мъжете не харесват жените с проблеми – продъжение

Някои разсъждават по следния начин: „Той ще ми помогне с пари, с работа, с бившия ми съпруг – значи е герой

жена А ако не успее, ще потърся друг“. Ваше право е, може и да проработи. Но запомнете, че за такива госпожици обикновено казваме: „Тя е една проблемна…“. На първата среща искаме да бъдем весели, умни, интересни, искаме да ви омаем. Не влиза в плановете ни да сме всемогъщи. Само онези, които нищо друго не могат, искат да изглеждат всемогъщи.

И още една подсказка: позволявайте ни да се проявим – да блеснем с ерудиция и чувство за хумор, да разкажем забавна история и да се похвалим с кариерни успехи. Изобщо, вслушвайте се в нас и ние обезателно ще го оценим!

Ако трябва обаче да поговорите сериозно, моля – изразявайте се ясно и точно. Репликите от типа: „След десерта ще ти кажа нещо важно“ ни побъркват. Знаете ли как реагираме на подобни заявления? „Край! Нещо не върви, а аз не съм в течение. Какви са тези заобикалки, дявол да го вземе!?“. Пощадете ни – когато кажете „А“, веднага кажете и „Б“. Иначе, както обикновено, ще бъдете обвинени в пълна липса на логика. Защото за нас, мъжете, логиката – това са прости изводи и решения. На нас ни е нужна ясна цел – та нали сме ловци, преследващи дивеча. И е много важно да определим своите възможности и перспективи.

Това са в общи линии основните тайни на успешното запознанство и първата среща. А после? После на сцената излизат красотата на привлекателните форми, двусмислените жестове и други сексуални сигнали, които вие автоматично транслирате към мъжа. И истинският мъж лесно ги улавя. А ако не ги улови? Значи едно от двете не е истинско: или сигналът, или мъжът, пише вестник „Феномен“.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар