Помощ! Искат да ни разделят с магии!

Бившата на мъжа ми ни прави черни магии за раздяла…

магия

От година съм омъжена, съпругът ми Ясен много ме обича, аз него – също. И двамата имаме по един брак зад гърба си, но и по едно дете. Моят син живее при нас, а неговата дъщеря е при майка си. Опитваме се да се грижим и за двете деца, да им купуваме всичко, от което имат нужда, а най- вече да им даваме любов, но това не ни помага да сме щастливи.

Бившата му жена непрекъснато ми се заканва по телефона, че рано или късно ще ни раздели. Тя не може да се при¬мири, че е сама. Истината е, че не аз съм причината за това, просто те не са се разбирали. Пък и когато с Ясен се срещнахме, той вече беше подал молба за развод. Най-страшното е, че бившата му постоянно говори на дъщеря си, че аз съм виновна задето баща й не е с тях и един ден той щял да се осъзнае и да се върне. Ясен обяснява на дъщеря си, че дори ние двамата да се разделим (чукам на дърво да не се случи), той пак не би се събрал с майка й. Но 14-годишната тийнейджърка явно не му вярва. Преди се държеше добре, когато е с нас, а сега сякаш е обсебена от желанието на майка си.

Последния път, когато тя ни гостуваше, намерих някакъв бял прах, премесен с косми, пред прага, след като момичето си тръгна. Тогава се сетих, че и преди съм откривала странни предмети под леглото или изтривалката. Една съседка на майка й ме предупреди, че тя давала луди пари за гледачки и магии. В момента съм бременна, очакваме желаното и от двама ни дете и този факт много ме притеснява. От суеверие не сме казвали на никого за бебето и много се притеснявам дали ще го износя нормално, все пак съм на 39г. Лекарят ме успокоява, но не знае, че съм атакувана от тъмните мисли на онази жена. Как да съм спокойна, като знам какви зли енергии витаят около нас. Тя именно това цели – да разруши нашата хубава връзка.

Вече не знам какво да правя. Досега приемах нормално дъщеря му у дома, тя не е виновна, но явно майка й я ползва като инструмент за лошотиите си. От ден на ден се чувствам по-зле, колкото и да знам, че имам до себе си невероятен мъж.

Какво да правя? Моля, дайте ми съвет!

Албена

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар