Как пък не случихме на здравен министър!

Ти лайф за Лекува

Да тропне по масата и да направи няколко изключително важни неща, които са належащи, неотложни, животоспасяващи!

Като започне с отмяната на ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ имунизации на бебета до 2 години! Ако искат майката и бащата – нека го имунизират, а вие господин или госпожо министър ЗДРАВЕН БЮРОКРАТ измислете поощрения за тях.

И още колко много нерешени въпроси и предложения:

1, 2 и 3 – Увеличаване здравната вноска!

4. Никакви пари не трябва да плащат болните в болниците – всичко да минава през Здравните каси (трябва да има и поне 1 частна!)

5. Осигурено минимално здравно обслужване за безработни и социално слаби, които не могат да плащат! И най-бедния, и най-самотния, остарелия, неплатежоспособния да има достъп до медицинска помощ!

6. Отвратителна некадърност на управляващи политици или нежелание? Защо оставиха здравето на хората в ръцете на фармацевтичните акули? Този въпрос може да има само един отговор – тези акули плащат най-добре…под масата!

7. До кога милиардите, събирани за здраве ще потъват в джобовете на фармацевтите? Това е бизнес, генериращ колосалния годишен оборот от 4.5 млрд. лева! Погледнете бюджета на единствената здравна каса – колко пари отиват за лекарства, на които цените са завишени до безобразие, защото ние всички ги плащаме!

8. Специално внимани за психично болните – да няма шизофреници, които се хранят от кофите! Болни и трудно подвижни хора, които се молят за коричка хляб! Всички проблемни психично болни да бъдат прибрани, а не да се търкалят по мръсните улици заедно с общинските помияри! Някой задава ли си въпроса защо в тази държава само един дом има в Нови хан – направен от бай Иван? Къде са „баровците” с много пари да се бръкнат и да построят социални домове, които да приютяват несретници…Няма у нас такива „баровци” – всичките ни бизнесмени мразят бедните…

9. Заплащането на лекарите да се обвърже с резултатите, за които оценка да дава И ПАЦИЕНТЪТ! В България има лекари, които НЕ ЛЕКУВАТ болни, които са в критично състояние, защото са бедни! Такъв лекар веднага трябва да бъде изхвърлен от системата и да му бъдат отнети лекарските права – И ТОВА ДА СЕ ЗАПИШЕ В ЗАКОНА ЗА ЗДРАВЕТО!!!

И още много проблеми има за решаване, но нека поне да започнат управляващите да ги решават!

 

Най-отвратителни са корумпираните лекари!

 

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

2 коментара

  1. Таня says:

    Отвратителна некадърност – това са политиците ни!

Добавете коментар