Визуализирайте любимия на ум, за да го срещнете наяве

Ти лайф за Лекува

Всеки от нас, независимо от пола и възрастта, търси своята половинка

мъж идеален

На някои им е провървяло, други продължават търсенията и с годините надеждата да открият единствения или единствената става се по-призрачна… Най-тъжното е, че ние не си представяме особено ясно в какво трябва да се състои нашето щастие и съответно не можем да предвидим какви качества трябва да притежава човекът, с когото се стремим да свържем живота си. Точно затова пътищата ни не се пресичат – или още по-тъжното е, след като срещнем въпросната личност, не можем да я разпознаем!

За да създадете наистина щастлив и хармоничен съюз, трябва ясно да си отговорите на редица въпроси: не само какви трябва да са очите и косите на вашия избраник, но и как ще си поделяте доходите, как ще общувате с родителите или ще прекарвате свободното си време. И тогава вместо мъглявите очертания на принца на бял кон пред вас ще се изправи напълно конкретен образ на най-подходящия партньор за брак.

Струва ви се, че цялото това „счетоводство“ е неприложимо към толкова деликатна сфера? Но нали изборът на спътник в живота е нещо много по-сериозно от например покупката на жилище.

В същото време, когато решите да си купите нов апартамент, вие не отивате да разглеждате всички поред – едностайни и петстайни, за петдесет и за двеста и петдесет хиляди, разположени в центъра и в покрайнините, а първо ясно определяте основните си изисквания: колко стаи да има, в кой район, на каква цена и т. н. И едва след това започва търсенето.

След това си представете без всякакви романтични панделки, че също така сериозно и отговорно си избирате съпруг. За вас е принципно важно какви са навиците и жизнените му ориентири, за какво мечтае, от какво смята да живее и как да харчи парите се. Защото именно в тези камъни може да се разбие семейният кораб. Следователно, колкото по-старателно разчистите руслото на бъдещия ви семеен живот, толкова по-радостно ще се окаже съвместното ви плаване, пише вестник „Феномен“.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар