И домашните любимци са подвластни на астрологията

Ти лайф за Лекува

Ако тепърва ще се сдобивате с домашен любимец, е добре да обърнете внимание на елемента, под който е роден, както и на астрологичния му знак

 

домашен любимец Представителите на огнените Овен, Лъв и Стрелец са буйни, страстни, открито изразяващи обичта си. Животните от зодия Овен са отлични лидери, затова могат да живеят с голямо човешко семейство или сред други себеподобни. Лъвовете са изключително горди и държат на външността си, от вас зависи старателно да я поддържате. Стрелците обожават пътешествията и дългите разходки. При всяка възможност ги водете със себе си и не ги оставяйте дълго време затворени у дома.

Домашните любимци, родени под земните знаци Телец, Дева и Козирог, са спокойни и лесно се опитомяват, дресират и подчиняват. Телците са доста ревниви спрямо господарите си, така че не се изненадвайте, ако не посрещат добре гостите ви. Може обаче да ги залъжете с подходящо лакомство. Девите са твърде взискателни към храната, така че им поднасяйте само качествена и избягвайте да си правите експерименти. Козирозите са отлични пазачи, но и изискват доста грижи, тъй като са болнави и нерядко изпадат в лоши настроения.

Животните от въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей са любопитни, игриви и непредвидими. Близнаците са извънредно общителни. Понякога се държат като същински клоуни, така че са подходящи за семейства с деца. Не стават за пазачи, но пък са отлични другари за път. Везните са нежни, гальовни, но не понасят самотата. Ако често отсъствате от къщи, в такъв случай е добре да имате две животни -по този начин любимецът ви няма да страда от липсата на компания. Пухкавите приятели от зодия Водолей са извънредно самостоятелни и не обичат да ги обсебвате. Те не са за вас, ако постоянно искате да гушкате или да играете с някого. Но пък са отлична компания за хората, които също държат да бъдат оставяни на спокойствие.

Ако решите да се сдобиете с любимец от водните зодии Рак, Скорпион или Риби, знайте, че той е лоялен, обичлив, но и капризен. Раците повече от всичко държат на комфорта си, така че осигурете кътче у дома, което да е само за животно. В зависимост от начина, по който се държите с тях, Скорпионите могат да бъдат както най-милите, така и най-злите същества на света. Грижите ли се добре за подобен любимец, той ще ви го върне стократно. Рибите са много гальовни, но и доста плашливи, затова избягвайте такъв любимец, ако живеете на много оживено и шумно място, пише вестник „Всичко за семейството“.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още: