Иде денят на Новата епоха

Ти лайф за Лекува

Скоро ще настъпи този ден – съдбоносен за планетата

нова ера

Денят, означаващ окончателното настъпване на Новата епоха. Мнозина след този ден ще изпитат изчистване с огън не само на пространството, но и на човешките аури. Тъмните аури ще изгорят напълно, а у когото има частици светлина, макар и искрица, ще останат на планетата, защото тези искри ще пламнат при съприкосновение с изчистващия огън.

За горещите сърца е достъпна огнената вест за настъпването на Сатиа Юга. А тя започва с измененията на климата, с измененията на полюсността на планетата, с построяването на нов енергиен магнит, създаден за Новата епоха. Така започва Сатиа Юга и с поетапното й утвърждаване ще настъпи и победното й шествие за човечеството на планетата.

Умората е провокирана от тъмните същности, опитващи се да угасят огъня на устрема. Воините на светлината винаги трябва да са нащрек, иначе тъмните енергии ще ги отровят, ще предизвикат заболявания. Силата на волята, творческата мисъл и самоотвержеността трябва да стоят на стража на светлината.

Скоро ще настъпи свобода от тъмнината на планетата, ще се установи мир и единение на Земята и на цялото човечество. Чист и добър ще е животът на нея, чистота и светлина ще озаряват човешките сърца. Дългоочакваният ден ще дойде изненадващо, ден първи, ден начало на Новата епоха. И всички, достигнали до огнената черта, разделяща черната епоха от епохата на светлината, ще бъдат или пропуснати в нея през огнените й врата, или ще останат в тъмнина.

Така ще се извърши космическата справедливост: кой с каквото дойде до огнената черта, с това и ще си остане. Този, който е натрупал светлина, ще остане да живее в сиянието й; който е натрупал тъмнина, ще загине в нея, пише вестник „Феномен“.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар