21 неща, които винаги сме искали да кажем на мъжете

Ти лайф за Лекува
Иска ли ти се понякога да събереш всички мъже на планетата и да им обясниш веднъж завинаги каква е природата на жените, какво очакваме от тях и какво е противопоказно да правят, ако държат на нас.

Вярно, от миналия век им натякваме за капака на тоалетната чиния без особен успех, но пък кой знае – може като им дадем един пълен списък, да вземат нещата по-присърце. Събрахме всичко в 21 точки, които ще те накарат да видиш себе си отстрани, да се засмееш и дори да се обикнеш още повече.

  • А вие, момчета, не се сърдете – правим го с единствената цел да бъдем по-щастливи заедно!

1. Зърната на гърди­те ни са чувствител­на зона, в която само миниатюрен процент от нас допускат садо-мазо изпълнения. Чува­ли сте го хиляди пъти. Запомнете го!

2. Имайте милост и не ни натяквайте кол­ко божествено готвят майките ви. Това не ни стимулира да се борим за олимпийски медал по готварство, а ни кара да абдикираме от кухня­та. Ако накрая ви серви­раме притоплени кон­серви от магазина, да не кажете, че не сме ви пре­дупредили.

3. Признаваме, че пла­чем от нищо, изпадаме в истерии и си сменяме настроенията през час. Но, не, това не значи, че сме психично болни. Просто сме емоционал­ни същества и хормо­ните ни бушуват – не само през пубертета, а ежемесечно.

4. Не се изхвърляйте, когато искате да ни омаете. Давайте го по- реалистично и не ни баламосвайте с обеща­ния за трип до Венеция или уикенд в Париж, ако след половин час нищо няма да си спом­няте за някакви гондоли и айфелови кули. Ако искахме да живеем в илюзии, щяхме още да четем приказки.

5. Да ни приемате за даденост, е най-лошо­то нещо, което може­те да ни причините след изневярата и лъжи­те. Лъха ни на егоизъм и ако не вземете мерки по въпроса, сами ще наме­рим пътя към изхода, не ставайте.

6. Не вземайте послед­ната хапка от десер­та, който ядем заедно. Естествено, че ни пра­ви впечатление. Даже се замисляме какво можем да очакваме от човек, който не е в състояние да се лиши заради нас дори от лъжичка сме­тана.

7. Не ни зяпайте в декол­тето, когато сме само на ръка разстояние – грубо е и ни кара да си мислим, че грам не може­те да се контролирате. Влажните погледи са поз­волени (и дори желател­ни) от по-голяма дис­танция, примерно от другия край на бара.

8. Покана за секс в есемес? Слабо. Нямаме нищо против поканата и секса, но предпочита­ме поне да ни „извикат на адреса“ с глас в слу­шалката.

9. Телеграфните имей­ли от 5 думи са драз­нещи. Вършат ли рабо­та – да. Карат ли ни да се чувстваме обичани – не. Напънете се малко и добавете нещо мило за цвят, никой не ви кара да пишете сонети.

10. Можете ли да си представите какво е да ползваш тампони и пре­връзки през по-голямата част от живота си? Именно. Затова бъдете така добри и не се мръ­щеше, ако ви помолим да ни вземете един пакет от аптеката. Какво толкова, да не е крем за хемороиди?

11. Ходенето на висо­ки токчета наисти­на причинява болка. Не се оплакваме, но и вие бъдете малко по-разбра- ни – не може да искате хем да сме секси, хем да припкаме като козички с токчетата си до съседния квартал, къде­то сте паркирали кола­та си.

12. Същото е и с късите поли. Доволни сте, като ги носим, но после ако ни стане студено, идва онова „Ми защо си се облякла така?!“. Супер, следващия път ще излезем с панталон, чорапогащник, апрески, пуловер и яке, за да няма никакъв риск от измръзване.

13. Не ни говорете за женитба, докато не се явите с пръстен пред някоя от нас. Неслучайно се казва „предложе­ние“, а не „разговори“ за брак.

14. Когато направите някоя глупост, побър­зайте да ни се извини­те. Колкото по-скоро, толкова по-добре. Грешка е да се ослушвате някол­ко дни, докато ни поп­ремине ядът, защото за това време могат да ни попреминат чувствата към вас. Или най-малкото да решим да ви го върнем тъпкано.

15. Бъдете благодарни, че можете да отлага­те създаването на поко­ление почти до безкрай. Ние нямаме този лукс, затова нека проявяваме малко повече разбиране едни към други.

16. Виковете и обиди­те, когато не се справя­ме добре зад волана, не са начинът да ни напра­вите по-добри шофьо­ри. Пробвайте с внима­телен съвет и малко под­крепа. И недейте да удря­те крак в пода, когато искате да набием спирач­ки – първо, абсурдно е, и второ, може да ни закара директно в „Пирогов“.

17. Само до мамини­те синчета: Преди да се обвържете с някоя от нас, трябва да разхлабите малко майчината каиш­ка около врата си. Никоя жена не иска да бъде номер 2 в живота ви. Не ни карайте да воюваме за първото място, защото става грозно.

18. Когато ви споделя­ме, че сме гледали дете­то на приятелка и то е „толкова сладко“, това не е намек, че искаме бебе – СЕГА и от ВАС. Просто сме добри прия­телки и помагаме в нужда. Ако ставаше дума за кот­ката й, щяхте ли да си помислите, че и ние иска­ме една вкъщи? Не. Е, спре­те с параноята, защото е смешно и не е честно.

19. Когато излизаме на бар, това не означава да се напиете казашки за отрицателно време. Все пак предпочитаме да пра­вим секс по-късно, вместо да ви носим до вкъщи и да ви сложим хубаво да се наспите.

20. Не ни разбирайте погрешно – обичаме все­ки комплимент, който се отронва от устните ви. Но може ли да бъдете по-оригинални? Ако имаме хубави очи, навярно сме го чували стотици пъти и няма да настръхнем, като го изтъкнете отново. Какво ще кажете за нежна­та шия, красивите ключи­ци или едно просто „Оби­чам смеха ти!“?

21. Не си мислете, че като изтъквате недос­татъците на бившите си, ни гъделичкате само­чувствието. По-скоро ни давате да разберем, че ако не дай си боже и ние сгафим по същия начин, няма да ни се размине.

 

 

Мъжете отвръщат на удара

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар